Wanneer ben je vitaal in balans?

Ik voelde me door dit verhaal ontzettend aangesproken: Een jonge vrouw ziet het overal om haar heen: mensen die kampen met stress, overgewicht, gebrek aan beweging, rugklachten. Lichaam en geest zijn bij zoveel mensen in onbalans, zij wil dat veranderen! Dat is nodig en het goede nieuws: dat kan ook. De Wereldgezondheidsorganisatie geeft aan dat ruim 75% van alle welvaartziekten worden veroorzaakt door levensstijl. Daarmee hebben mensen voor 75% invloed op het voorkomen van welvaartsziekten en het behoud van gezondheid. Meer dan ooit is er (zowel particulier als binnen bedrijven) vraag naar vitaliteitscoaches die mensen individueel kunnen begeleiden naar een optimale balans tussen een gezonde geest en een vitaal lichaam. 

Waneer je in balans bent dan “voel” je dat letterlijk in je hele lijf. Ook de omgeving profiteert ervan mee. Het stomme is dat we pas hulp zoeken als er een probleem is. Want waarom zou je anders zoveel geld investeren? Ik bied sessies aan voor 90,- per uur. Dat is een flink bedrag, maar ik wil graag dat iemand een traject afneemt; dan is er meer resultaat. (En dan is het ongeveer 75,- per uur) Coach zijn doe je niet zomaar. Ik heb een flinke investestering gedaan aan opleidingen en een persoonlijk proces doorlopen. Daarom “voelt” dit ook goed. Wat jij gaat doen is een leefstijl verandering stap voor stap. Nadat we samen de “hulpvraag” concreet hebben gemaakt, kun je van mij “ongeveer” het volgende verwachten:

  • Inzichten en technieken die je zelf kunt gaan inzetten mocht je in oude patronen vervallen,
  • Advies en begeleiding bij diverse vormen van lichamelijke, psychische klachten;
  • Al jouw vitaliteitsvragen beantwoorden of er samen opzoek naar gaan,
  • Vitaal zonder stress met gezonde relaties om jou he

Extra bied ik “daarna” ook aan:

  • Inzichten over (mentale) gezondheid in relatie tot geluk
  • Het ontwikkelen van een leefstijl die bijdraagt aan duurzaam geluk
  • Leer jou om in mogelijkheden en kansen te denken

Uiteindelijk ben ik een gelukkig mens als jij je meer zelfkennis hebt en heb je geleerd om regelmatigig naar binnen te keren!

Artikelen over Gezondheid

Wat is een vitaliteitscoach?

Vitaal ben je als je bruist van de energie en het gevoel hebt met gemak je werk, je sociale activiteiten, je gezin, je sporten ingepland krijgt in de week. Daarnaast geniet jij van jouw partner en papa/mama/zoon of dochter. Als jij je 100% vitaal voelt, dan zit je...