Stress en/of relatie problemen?

Neem een M E - T I M E arrangement of BOEK een afspraak

s

Zit JIJ er helemaal doorheen?

Hoe reageer jij als je je niet gehoord of begrepen voelt? En wat heb jij dan nodig om je wel begrepen te voelen?
s

Het gevoel hebt dat je geleefd wordt?

Ga je juist beter je best doen, harder werken om een complimentje te krijgen? Of ga je juist de kantjes ervan af lopen en er over klagen? Wat kun jij zelf doen?
s

Er geen escape is in deze tijd?

Ben je de dagen aan het aftellen tot het “normale” leven? Tijd om te reflecteren, want wat wil jij het allerliefste?

Mentaal & Fysiek in balans

Je bent waarschijnlijk precies waar je moet zijn. Het kan zijn dat jouw lichaam al signalen afgeeft en dat het enige wat je kunt doen om te ontspannen is… wandelen.

Maar er is meer! Juist nu heb je tijd voor persoonlijke omtwikkeling. Ik help jou met positieve inzichten. De juiste energie om de doelen te bereiken krijg je door mindset en de actie die jij pakt.

80% is mindset & 20% is actie!

 

Praktijk Sonnegaerde biedt verschillende diensten aan.

Expertise bij Praktijk Sonnegaerde

Aanvoelen wat JIJ nodig hebt op dat moment.

Praktijk Sonnegaerde tevens een B&B locatie in de zomer maanden. Deze tijden gaven inspiratie om de ruimte open te stellen voor mensen die even de ruimte nodig hebben om weer opgeladen thuis te komen. Even ‘Me-time” voor jou. Zowel mannen als vrouwen hebben af&toe lucht nodig om daarna weer positief tegen situatie’s aan te kijken. Alleskan en is bespreekbaar. Heb je het gevoel elkaar in de weg te zitten en iedere dag hetzelfde is, kom dan naar ons.

Coaching 1 op 1 gaat ook gewoon door, zie de opties.

 

Je eigen dromen, doelen en waarden kiezen en deze verwezenlijken

Tijd voor mezelf

Altijd doorgaan en daar zogenaamd energie uit halen, kan veel spanning geven. Het op tijd kiezen voor jezelf kan lastig zijn. 

Verbinding met elkaar

Het veel thuis zijn kan fijn zijn. Maar het optutten voor elkaar, vergeten we nu nog wel eens… 

Diverse petten opzetten

In de ochtend al moe wakker worden. Toch iets te laat naar bed. Partner, Ouder en nu ook nog Onderwijzer zijn… het put je uit.

Ervaringen van mijn klanten

Gevoelens

Onze kinderen zijn nog jong en we hebben weinig tijd voor elkaar. Gevoelens die we prettig vinden, zijn leuker om te bespreken dat de “onprettige” gevoelens. Door het niet bespreken, kwamen we verder van elkaar af te staan. Inmiddels hebben we geleerd om onze gevoelens bespreekbaar te maken. Mijn vrouw en ik hebben nu een completere relatie dan ooit.

Floris

sales manager, n.v.t.

Stress

Het was dan ook logisch dat ik het restaurant van mijn ouders overnam. Door de huidige periode van een crisis stond letterlijk alles even stil. Slapeloze nachten en angst aanvallen volgden. Een vriendin tipte mij om naar een coach te gaan. Na een paar sessies voelde ik mezelf weer meer in balans en creatiever. Problemen zijn nu mijn “uitdagingen”.

Angelique, 39 jaar

eigenaar, restaurant

Hebben we jou kunnen inspireren?

Veelgestelde vragen

Hoe ga jij te werk?
Na een intake gesprek volgt een vrijblijvende beslissing of u verder wilt gaan met mij. Tijdens de gesprekken en toegepaste methodieken wordt de werkelijke oorzaak van de relatieverstoring duidelijk. We gaan dan samen aan de slag.
Als we eigenlijk al uit elkaar gaan, heeft het dan nog zin om in relatie therapie te gaan?
Ja, dat is zeer verstandig. Dan kunnen jullie een situatie creeren waarbij je het oneens bent met elkaar, maar toch samen zonder verwijten met elkaar in gesprek blijft. Elkaar loslaten is een kunst en vooral met kinderen erbij is is het belangrijk respect te blijven houden naar elkaar.
Word jouw coaching vergoed door de zorgverzekering?
Omdat ik geen psycholoog ben, wordt mijn coaching niet vergoed door de zorgverzekering. In veel gevallen worden trajecten wel betaald door de werkgever. Stuur mij anders een berichtje, dan kan ik informatie geven.
Werk je ook met losse sessies?
Bij voorkeur werk ik alleen met trajecten. Verandering heeft namelijk comitment nodig. Losse sessies kosten 90,- per uur.

Ervaringen van mijn klanten

Overgangsklachten

Een opmerking dat “de juiste voeding en beweging” de overgangsklachten kan beïnvloeden leek mij onzin. De opvliegers, zweetaanvallen en mijn slechte humeur hadden wel inmiddels invloed op mijn stress en relatie. De investering in het VITAAL IN EVENWICHT pakket gun ik nu iedere vrouw!

Fiona

Verpleegkundige, Ziekenhuis

Sleur in relatie

Het was liefde op het 1ste gezicht en Henk is 7 jaar ouder dan ik. We kregen steeds meer ergernissen en sleur in de relatie. Henk vond een relatie coach onzin Toch heeft het traject Relatiecoaching ons veel gebracht! We zijn weer een team en de sleur is er helemaal uit…

Petra en Henk

beide verkoop, groot winkel bedrijf

Luister naar je hart en vertrouw op je intuïtie.