Vitaliteit & Relatiecoach Arnhem

Vitaliteit en Relatie Coaching in Arnhem is er voor jou! Gericht op gezondheid, stress en relatie “gedoe”

Praktijk Sonnegaerde Arnhem

Ik ben Gaby Koijck en expert in spanning doorbreken. Mijn ervaring met een burn-out en gezondheidsklachten maken mij nu een ervaringsdeskundige. De ups & downs zie ik als belangrijke levenslessen.

Relaties zijn van ons allemaal en stress is vaak een onderliggende oorzaak van “gedoe”. Inmiddels ben ik al enige tijd opgeleid tot Relatiecoach en bied mijn diensten aan om opnieuw opzoek te gaan naar de verbinding. In mijn werk als coach heb ik gemerkt dat samengestelde gezinnen mijn aandacht hebben. Als kind van gescheiden ouders weet ik hoe belangrijk vertrouwen, veiligheid en duidelijkheid is. Verlangen we daar stiekem niet allemaal naar?

Vitaliteit en Relatiecoach Arnhem

Gaby is een warme enthousiaste coach.  Zij werkt vooral vanuit haar gevoel en past methodes toe die niet voor de hand liggend zijn. Ik werd geraakt en dat heeft voor mij veel gedaan in het proces om weer happy te zijn met mezelf. Vitaal in balans zijn brengt veel rust en plezier in de dagelijkse dingen.

Hester.

Onze kinderen zijn nog jong en we hebben weinig tijd voor elkaar. Gevoelens die we prettig vinden, zijn leuker om te bespreken dat de “onprettige” gevoelens. Door het niet bespreken, kwamen we verder van elkaar af te staan. Inmiddels hebben we geleerd om onze gevoelens bespreekbaar te maken. 

Floris.

Vitaliteit & Relatiecoach Arnhem

De diensten die worden aangeboden zijn ingedeeld in 3 soorten thema’s.
Vitaliteit en Relatiecoach Arnhem is er voor jou!

Afhankelijk van jouw hulpvraag komt er een voorstel en een plan van aanpak. De thema’s waarin ik gespecialiseerd ben en een behandelplan voor heb opgesteld zijn;

1. Stressklachten

2. Relatiecoaching

3. Vitaal in balans

Ervaring heeft geleerd dat het afnemen van trajecten een beter resultaat hebben op langer termijn. Het is een cadeau aan jezelf met ups & downs en mooie levenslessen. Een traject is voordeliger in prijs en daarnaast is het eem mooie persoonlijke ontwikkeling.

Spannend is het niet! Wel uitdagend, zinvol en super leerzaam.

Wil jij toch liever 1 losse sessie? Dat kan natuurlijk met alle liefde en kost 90,- per uur. Neem contact op met Vitaliteit en Relatiecoach Arnhem.

Q

Vergoeding

De sessies worden niet vergoed bij de zorgverzekeraar. Alleen therapeuten in sommige gevallen. Ik ben stresscounselor, vitaliteitscoach en relatiecoach en valt dus (nog) niet onder de vergoedingen. Dit is niet erg, want de clienten die kiezen voor een coach, kiezen bewust, kunnen vaak snel terrecht en sneller resultaat en vaak minder sessies nodig.

Prijzen Vitaliteit en Relatiecoach Arnhem

Losse sessie kost 90,- per 60 minuten

 

Praktijk Sonnegaerde

Schelmseweg 13
Schelmseweg 13,

6816PA Arnhem, Nederland

Nederland

Telefoon: 0651404913
E-mail: gkoijck@gmail.com
URL:
Prijsindicatie: $

 

Maandag16:00 - 21:30
Dinsdag16:00 - 21:30
Woensdag16:00 - 20:30
Donderdag14:00 - 21:30
Vrijdag9:00 - 17:00
Zaterdag9:00 - 17:00
ZondagGesloten

Sleur in relatie

Het was liefde op het 1ste gezicht en Henk is 7 jaar ouder dan ik. We kregen steeds meer ergernissen en sleur in de relatie. Henk vond een relatie coach onzin Toch heeft het traject Relatiecoaching ons veel gebracht! We zijn weer een team en de sleur is er helemaal uit…

Overgangsklachten

Iemand vertelde dat “de juiste voeding en beweging” de overgangsklachten kan beïnvloeden. De opvliegers, zweetaanvallen en mijn slechte humeur hadden wel inmiddels invloed op mijn stress en relatie. De investering in het VITAAL IN BALANS traject gun ik nu iedere vrouw

Vitaliteit en Relatiecoach Arnhem

Neem via het onderstaande formulier vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een afspraak bij Vitaliteit en Relatiecoach Arnhem.

12 + 12 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.