I am happy and shine

De ups & downs zie ik als leermomentjes

Praktijk Sonnegaerde

Voor de buitenwereld had ik het perfecte leven. Een leuke uitdagende management functie in de retail. Ik reisde veel en mijn man zorgde grotendeels voor de kinderen. Ik had alle ruimte voor mijn baan. Toch was ik vaak ook ongelukkig. Het klopte gewoon niet. Eigenlijk was ‘hoe ik mij voelde’ vaak de oorzaak van de ander. Door weer REGIE te nemen weet ik nu wel beter: je bent altijd zelf verantwoordelijk.

In 2015 veranderde er veel in de organisatie waar ik werkzaam was. Daar kon ik niet goed mee omgaan. De stress werd groter en bartse regelmatig in huilen uit. Begin 2016 was ik 15 jaar in dienst en voelde me uitgeblust. Op een dag was ik de honden aan het uitlaten en wist niet meer hoe ik naar huis moest komen. Huilend en totaal in paniek belde ik mijn man. Ik kwam thuis te zitten.

De ups & downs zie ik nu als belangrijke leermomenten. Na  een persoonlijke ontwikkelings traject nam ik een besluit: Ik wilde niet meer terug naar de oude situatie. Waar word ik wel blij van? Wat maakt mijn leven zinvol?

Stress – Burn-out – Relatieproblemen – Hormonen…. helaas hebben deze allemaal invloed op onze vitalitiet EN onze relaties. Vitaliteit is simpel gezegd het totaal plaatje. Mentaal – Fysiek – Emotioneel in balans komen. 

Vol enthouisasme in alle Rust met Ruimte is Praktijk Sonnegaerde ontstaan.

 

 

Volg mij op Social Media:

C

Diploma Stresscounselor

Een Stress en een Burn-out counselor adviseert en begeleidt preventief en curatief individuen en organisaties op het gebied van stressmanagement.

C

Diploma gelukscoach

Een Gelukscoach begeleidt bij het ontwikkelen van een leefwijze die duurzaam geluk bevordert. Van binnen naar buiten leven. Omgang met keuzestress, prikkels en het stellen van doelen.

C

Opleiding Trainer Hormoon Factor

Het trainen van leefstijl verbetering door bewustwording van de invloed van hormonen op de totale gezondheid. Aanpassen van voedingspatroon vermindert hormonale klachten.

C

Opleiding relatiecoach

De Relatie Coach helpt patronen en processen herkennen in zowel werk als liefdesrelaties. Inzicht in dynamieken die onbewust of bewust in stand worden gehouden doorbreken en bespreekbaar maken.

C

Diploma VitaliteitsCoach

 Een Vitaliteits Coach is betrokken bij alle leefstijl gerelateerde klachten zoals overgewicht en stress, maar ook de overgang. De aanpak verschilt per persoon, daarom zal er eerst een uitgebreid intake nodig zijn.

C

Burn-Out coach Master

Ik ben naast mijn praktijk ook werkzaam als burn-out preventie coach. Een werknemer krijgt binnen 24 uur op locatie hulp krijgt van een coach die passend is. Daarnaast geef ik trainingen “off-line & online” over stressbewust zijn.

Hoe klanten mij ervaren

Gaby is een warme enthousiaste coach.  Zij werkt vooral vanuit haar gevoel en past methodes toe die niet voor de hand liggend zijn. Ik werd geraakt en dat heeft voor mij veel gedaan in het proces om weer happy te zijn met mezelf.

Hester

GGD medewerker, administratie

Wat kan ik voor jou betekenen?