Home » Blog » Relatiecoaching » Duurzaam geluk

Duurzaam geluk

door | 3 mrt, 2020 | Relatiecoaching

Wat is geluk? Bij deze vraag lees je toch heel anders het woordje “geluk”. Het klinkt ook als te fantastisch. Maar dat is het dus ook! Probeer het maar eens uit, vertel een mooi moment in geuren en kleuren. De ander zal er net zo blij gaan kijken als wat jij uitstraalt. Coaching op geluk: dat is wat een “gelukscoach” doet. En IK heb daar gewoon een DIPLOMA voor. Te leuk.

Het resultaat van coachen op geluk is een plan voor de toekomst. Na een crisis kan dit enorm helpend zijn. Duurzaam geluk is het van binnen naar buiten leven. Gelukkige mensen kennen zichzelf goed genoeg om bij externe prikkels eerst naar binnen te gaan om te voelen wat er echt nodig is. Coaching op duurzaam geluk kan een aanvulling na een burn-out traject zijn. Of bij twijfel over je toekomst, bij herstel van gezondheid.

De pijn na een burn-out of een crisis is dat je absoluut niet meer weet hoe de toekomst eruit ziet. Door het visueel maken van het thema geluk wordt het echt duidelijk. Ik ben ervaringsdeskundige. Het werd mijn doel, mijn droom, mijn toekomst.

Na een periode met stress zijn er ook genoeg donkere dagen, dit is dan een kleine terugval. Door na te denken over “wat jou gelukkig maakt”en steeds te voelen of het klopt, ga je je eigen toekomst weer helder zien. Geluk is mooi en geeft een glimlach op je gezicht.

 

Mijn GRATIS 7 stappenplan om jouw GELUK visueel te maken.

  1. Verzamel alle tijdschriften die je hebt of vraag deze aan de buren
  2. Denk “wat betekend geluk voor mij”
  3. Ga lekker bladeren en scheur uit wat je aanspreekt met thema geluk
  4. Leg alles op een heel groot stuk karton en maak er een MOODBOARD van
  5. Plak alle diverse stukken op en laat het op je inwerken
  6. Geluk is het enige wat zich vermenigvuldigd als je het deelt, dus deel je dromen.
  7. Praat erover met iemand of met een gelukscoach, daar haal je nog meer resultaat mee.

Gaby Koijck

Blog artikelen uit het dagelijkse leven gegrepen. Korte stukjes vanuit de diverse hulpvragen die ik tegenkom in de praktijk. Vitaal in evenwicht zonder stress met gezonde relaties, dat wil toch uiteindelijk iedereen? Vaak heb ik ook (kleine) tips. Soms vraag ik daar een e-mail adres voor terug, want daar help je mij ontzettend mee.

Ik gun jou een stralende dag,

Liefs Gaby

Gerelateerde artikelen

Karakter eigenschappen

Karakter eigenschappen

Ik ben SchizoÏde en een beetje Masochistisch

WAT? Zeiden mijn kinderen toen ik een cursus had gevolgd over karakterstructuren. “Wat een onzin” is dan een standaard reactie. Onzin is het totaal niet, doordat ik mezelf hierin ging verdiepen kwamen er meerdere “Oh daarom”.

lees verder
Communicatie

Communicatie

De puberteit start met de veranderende melatonine in de pijnappelklier. Je bent puber tot je cortex uitgegroeid is. Hadden we maar een lesje communicatie gehad op de middelbare school!

lees verder
Reflecteren op mezelf

Reflecteren op mezelf

En weer ging iemand over mijn GRENZEN heen!

Ik weet niet wat er in de lucht hangt, of dat ik er bewust op aan het letten ben. Het gebeurd regelmatig dat iemand over mijn grenzen heen gaat. Als ik erover nadenk, dan gebeurd dat al jaren. En de enige die er wat aan kan doen of er anders mee om te gaan, dat ben ik zelf.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin